2010. június 17., csütörtök

Égő Áldozatok


Égő Áldozat:Egy olcsóbb vámpír szórakozóhely.Nem kellett hozzá sok ész,hogy rájöjjek:Laurell K. Hamilton mindig egy helyiségről nevezi el a könyveit.
Anita Blake bajban van.Egy piromániás ?vámpír? és a Tanács keresztezik az útját.A Tanács a vámpírok mumusa.Mindenki fél tőlük.Anita nem nagyon.Ő megint szét akarja őket lövöldözni.

Ahogy olvasom megállapíthatom,hogy (kemény 320. oldalnál tartok) kevesebb benne a poén.Szomorú.(sír)Vagy a másik:hogy a poénnál a szövegkörnyezetet is ki kell másolni,különben nem érthető,és legtöbbször egy fél oldalt is szépen ki kel másolgatni(uhh).Na lényeg annyi,hogy még bírom.

Új vámpírka bukkan fel.Név szerint Asher.Nem nagyon bírom a gyereket.Na ízlések és pofonok.Megint lényeg,hogy régebben (ami rég-rég-rég volt) Asher,Jean-Claude és egy Julianna nevezetű csaj együtt utazgatott.Juliannát mindketten szerették,viszont Julianna Ashernek volt a halandó szolgája.Ettől függetlenül mindenki szeretett mindenkit.JC-nek van is egy ilyen szép kis festménye.
Egyszer régen,nagyon régen JC-nek el kellett mennie a haldokló édesanyjához. Ment,mendegélt,amikor is a fülébe jutott,hogy valami (uhh pszichopata) emberkék azt hitték,hogy képesek a vámpírokat visszaváltoztatni emberré.Nem nagyon jött nekik ez össze.Juliannát szépen megégették boszorkányság vádjával,Ashert pedig meglocsolgatták szenteltvízzel.A hős lovag(Jean-Claude) hamar (szelek szárnyán) visszasietett hű barátai megmentésére.Ám mint ahogy az lenni szokott (vagy nem?) szívszerelmét nem sikerült megmentenie,csak Ashert.Asher pedig nem volt valami boldog,mivel Julianna már oxidálódott(hogy egy kis kémia is legyen már benne).Jóóól összevesztek,és szétváltak.A kedves kis Asher már többször kérte a Tanácstól,hogy végezzék ki JC halandó szolgáját Anitát(aminek a fele sem igaz mivel csak három jelet visel...).Lényeg a lényeg,hogy most újra szembekerültnek egymással.
Másik újak a Tanács(húúúúúúúúúú).Mivel Anita megölte Földrengetőt(aki polgári néven Mr. Oliver) eljött a tanács egyenesen Franciaországból,hogy kedvesen megkérjék(na ezt persze senki sem vette be) Jean-Claude-ot,hogy foglalja el Mr. Oliver helyét a tanácsban.JC nem nagyon szeretné ezt a megtisztelő posztot...

Lényeg a lényeg:Anita megint JÓÓÓÓ sokat lövöldözhet,és begyűjthet(?) pár rózsát és pingvint.


Másik fontos tényező:JÖVŐ HÉT PÉNTEK VÁMPÍRNAPLÓK!!!
Csak az előzetest láttam még,de az úgy végül is jó volt.Jujj látnom kell(kb. óvodás kislányos lelkesedéssel)Na mindegy. :)=
Muhahaha....


zene hozzá:
Three Days Grace-Break
http://www.youtube.com/watch?v=bp6S4vOaNTM

Csak a zene miatt :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése